-A A+

2. Strateji Geliştirme Çalıştayı, Başkan Turan'ın Katılımıyla Neslişah Sultan Kültür ve Spor Merkezi'nde Gerçekleştirildi

Fatih'in 2025-2029 Strateji Geliştirme Çalıştayı, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla Neslişah Sultan Kültür ve Spor Merkezi'nde yapıldı. Başkan Turan, belediyenin gelecek beş yıllık hedeflerinin belirlenmesine katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

23 Temmuz 2024
2. Strateji Geliştirme Çalıştayı, Başkan Turan ın Katılımıyla Neslişah Sultan Kültür ve Spor Merkezi nde Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Plan'ın hazırlık aşamasında ikinci çalıştay Neslişah Sultan Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çalıştay belediyenin geleceğe yönelik hedeflerini ve projelerini belirlemek amacıyla düzenlendi. Başkan Turan, burada yaptığı konuşmada belediyenin önümüzdeki beş yıl için hedeflerini belirlemede katkı sağlayan tüm katılımcılara ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Fikir ve önerilerin Stratejik Plan’ın şekillenmesinde büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Turan, katılımcıların görüşlerinin planın başarısına önemli katkı sağlayacağını belirtti ve Stratejik Plan’ın belediyenin daha etkin ve verimli hizmet sunmasına yönelik önemli bir rehber olacağını ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin