-A A+

21 Gün Sürecek Çevrimiçi Sağlık Kampı Başladı

FitFatih'in düzenlediği Çevrimiçi Sağlık Kampı'nda katılımcılara vücut analizi yapıldı ve 21 gün boyunca dolduracakları evraklar dağıtıldı. Katılımcılar bu süreçte onları destekleyecek turuncu bileklikleri kollarına takarak yeni yaşam tarzlarına adım attılar.

13 Ocak 2024
21 Gün Sürecek Çevrimiçi Sağlık Kampı Başladı

FitFatih tarafından düzenlenen 21 gün sürecek olan Çevrimiçi Sağlık Kampı diyetisyenler, psikologlar ve spor eğitmenlerinin bir araya gelmesiyle hayata geçti. Kampın hedefleri arasında sadece kilo değişiklikleri değil, aynı zamanda davranış değişikliklerini kalıcı bir yaşam tarzına dönüştürmek yer alıyor. "Sana her zaman sen lazımsın, kendinin yanında olmaya hazır mısın?" sözleriyle başlayan bu sağlıklı yaşam tarzı yolculuğu 40 kişilik katılımcı grubuyla bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda katılımcılara vücut analizi yapıldı ve 21 gün boyunca dolduracakları evraklar dağıtıldı. Katılımcılar bu süreçte onları destekleyecek turuncu bileklikleri kollarına takarak yeni yaşam tarzlarına adım attılar. Bundan sonraki sürecin 21 gün boyunca Telegram üzerinden online olarak devam etmesi ve 21. günün sonunda yapılacak toplantıyla sonlandırılması planlanıyor. Etkinlik kapsamında dört ayrı diyetisyen tarafından onar kişilik takımlar oluşturuldu. Katılımcılara ölçümleri alındı ve görev takip çizelgeleri verildi. Ayrıca günlük puanlama sistemiyle katılımcıların ilerlemeleri takip ediliyor. Etkinlik katılımcılar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin