-A A+

28. Geleneksel Aşure Günü, Vali Gül ve Başkan Turan'ın Teşrifleriyle Tarihî Mısır Çarşısı'nda Gerçekleştirildi

28. Geleneksel Aşure Günü, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı’nın katılımıyla tarihî Mısır Çarşısı’nda gerçekleştirildi. Başkan Turan, bu mübarek günlerde yapılan duaların kabul olmasını temenni etti.

17 Temmuz 2024
28. Geleneksel Aşure Günü, Vali Gül ve Başkan Turan ın Teşrifleriyle Tarihî Mısır Çarşısı nda Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi'nin Tarihî Mısır Çarşısı yönetimi işbirliğiyle düzenlediği 28. Geleneksel Aşure Günü, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan ve Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik binlerce vatandaşın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Muharrem ayının bereketini Fatih’te yoğun şekilde yaşadıklarını belirten Başkan Turan, Aşure Günü'nde 20 bin vatandaşa aşure ikramında bulunduklarını ifade etti. Başkan Turan, bu önemli günün paylaşmanın ve bir arada olmanın güzelliğini simgelediğini vurgulayarak “Aşure Günü komşuluk ilişkilerini güçlendiren ve birlik beraberliğimizi pekiştiren anlamlı bir etkinliktir," dedi. Vali Gül ve misafirlerin de teşrifiyle gerçekleştirilen programa, başta çarşı esnafı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Turan, "Allah bu mübarek günlerde yapılan tüm hayır ve dualarımızı kabul etsin," ifadelerini kullandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin