-A A+

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Düzenlenen SOLOTÜRK Gösterisi Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilen SOLOTÜRK gösterisini on binlerce hemşehrisiyle birlikte izledi. Başkan Turan, gökyüzünde ve yeryüzünde ay yıldızımızın gururla dalgalandığını vurguladı.

31 Ağustos 2024
30 Ağustos Zafer Bayramı na Özel Düzenlenen SOLOTÜRK Gösterisi Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında İstanbul Valiliği iş birliğiyle Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilen ve şanlı bayrağımızı kanatları altında gururla taşıyan SOLOTÜRK'ün etkileyici gösterisini on binlerce hemşehrisiyle birlikte büyük bir coşkuyla izledi. Başkan Turan, yaptığı konuşmada "Bugün hem gökyüzünde hem de yeryüzünde her yerde şanlı bayrağımız, her yerde ay ve yıldızımız dalgalanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlamını bir kez daha idrak ediyoruz," diyerek SOLOTÜRK’ün gökyüzünde sergilediği muhteşem performansın bayram coşkusunu daha da perçinlediğini belirtti. "Bu zaferimizin yıl dönümünde milletimizin bağımsızlık mücadelesini ve kahramanlığını bir kez daha saygıyla anıyoruz. Zafer Bayramı’mız kutlu olsun," ifadelerini kullandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin