-A A+

36 Saatlik IDEATHON Heyecanı Başlıyor!

Gençlerin fikir ve projeler geliştirecekleri, geliştirdikleri bu fikirlerle takımlar halinde yarışacakları Ideathon, 19-20 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

7 Mart 2022
36 Saatlik IDEATHON Heyecanı Başlıyor!

18 yaş ve üzeri gençlerin bireysel ya da takım halinde katılabileceği Idea Maratonu’nda katılımcılar takımlar halinde, belirlenen 18 başlık altında 36 saat boyunca yeni fikirler ve projeler üretecekler.
Fatih Belediyesi yöneticilerinin gençlere mentorluk yapacağı maraton boyunca mini oyunlar, ikramlar ve sürpriz ödüller de katılımcıları bekliyor olacak.
Projeyle ilgili bilgi veren Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “19 ve 20 Mart tarihlerinde 36 saat boyunca sürecek olan Fatih’in ilk Ideathon’u için ben de en az gençler kadar heyecanlıyım. Belirlediğimiz 18 konu başlığında geliştirilecek fikir ve projeleri merakla bekliyorum. Maratonda amacımız gençlerimizle karşılıklı olarak birbirimizi tanımak ve aynı masa etrafında Fatih’in geleceğine katkı sunacak yenilikçi uygulamalar geliştirmek üzere fikir alışverişinde bulunmak. Süreç boyunca Fatih Belediyesi müdürleri kendilerine mentörlük yaparak, yol gösterecek. Dolayısıyla bu proje kampında Fatih adına çok önemli projeler geliştirileceğine inanıyorum. Takımlarımız son gün fikir ve projelerini jüri üyelerine sunacaklar ve toplam 20 bin liraya varan ödüller alacaklar. Başarılı projeleri Fatih’te uygulamak için biz de elimizden gelen tüm desteği sunacağız. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Hedef Başlıklar:
Çevre, Atıklar ve İklim
İnovasyon & Bilim
Sosyal İnovasyon
Sokak Hayvanları
Mimari ve Tasarım
Kültürel Miras
Tarih
Kültür ve Sanat
Sağlık & Spor
Eğitim
İletişim
İstihdam & Girişimcilik
Sanayi – Altyapı
Turizm
Sosyal Uyum
Ulaşım
Afet
Güvenlik
Başvuruların 15 Mart’a kadar devam ettiği Ideathon fikir maratonuna başvuruda bulunmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin