-A A+

3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası Çekişmeli Geçti

Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası finali yapıldı.

20 Ekim 2019
3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası Çekişmeli Geçti

Fatih Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nın finali yapıldı. Fındıkzade Çukurbostan Şehir ve Yaşam Parkı’nda 19-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından gelen, 360 genç sporcudan oluşan 90 takım katıldı. Küçükler, Gençler, Yıldızlar ve Büyükler olmak üzere 4 farklı kategoride ilk üçe giren takımlara çeşitli ödüllerin yanı sıra para ödülü ile madalya ve kupa takdim edildi.

İki gün süre turnuvada takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvanın son final maçı Büyükler kategorisinde ‘Öylesine Geldik’ ile ‘Maksat Spor Olsun’ takımları arasında oynandı. Bir hayli çekişmeli geçen son final maçında ‘Öylesine Geldik’ takımı rakibi ‘Maksat Spor Olsun’ takımını 14-9 yenerek, Büyükler kategorisinde birinci oldu. Gençler kategorisinde 'Cevapsız Çınlama' takımı birinci, Yıldızlar kategorisinde 'Yusuf Abinin Askerleri' takımı birinciliği aldı. Küçüklerde ise, 'Fsa All Star' birincilik kupasını kaldırdı. 360 genç sporcudan oluşan 90 takımın dört farklı kategoride mücadele ettiği turnuvada dereceye girenlere Fatih Belediye Başkan Yardımcıları Necati Selvi ve Hasan Durhat tarafından kupa, madalya ve hediye çekleri takdim edildi.

Büyüklerde birinci olan takımın sporcusu Yağız El, “Çok mutlu olduk kazandık. Yaptığımız çalışmaların karşılığını alıp birinci olduk. Çok keyifli bir turnuva oldu.” dedi. Turnuvaya katılan genç sporculardan Sinan Tuna da, “Turnuva çok güzel geçti. Çok heyecanlı maçlar izledik ve izlettik. Fatih Belediyesi’ne bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Takım arkadaşlarımı ve diğer kategorilerde dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin