-A A+

4 Yılda 1 Gelen 29 Şubat'a Özel “Gizli Rota” ile Tarihin İzindeyiz

Tarihî Yarımada’da 4 yılda 1 gelen 29 Şubat tarihine özel olarak düzenlenen “Gizli Rota” etkinliğinde katılımcılar bilmedikleri bir rotada yol alarak eğlenceli, bol fotoğraflı ve sağlıklı bir gün geçiriyorlar.

29 Şubat 2024
4 Yılda 1 Gelen 29 Şubat a Özel “Gizli Rota” ile Tarihin İzindeyiz

Kadın ve Aile Birimi'ne bağlı FitFatih projesi kapsamında düzenlenen sağlıklı yaşam, fotoğraf çekimi ve kültür içerikleriyle renklenen Gizli Rota programı katılımcılara sürpriz bir gezi deneyimi sunuyor. 4 Yılda 1 gelen 29 Şubat’a özel gerçekleştirilen gezi Fatih Belediyesi Sultanahmet Sosyal Tesisleri'nde ikram edilen çaylarla başlıyor. Katılımcılar Yarımada'da Sultanahmet Meydanı, Süleymaniye'nin sokakları ve Çemberlitaşı'nı gezerek İstanbul'un güzel noktalarını keşfetme fırsatı buluyorlar. Gezi esnasında sokak fotoğrafçılığı, doğru açılar ve efekt kullanımları gibi konularda bilgilendirme yapılıyor. Etkinlik katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin