-A A+

Afetlere Hazırlık Yılı Başladı

Türkiye’de afetlere hazırlık kültürünün yerleşmesi için AFAD tarafından geliştirilen ‘Afetlere Hazırlık Yılı’ projesi başlatıldı.

5 Şubat 2020
Afetlere Hazırlık Yılı Başladı

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), toplumda afetler olmadan önlem alma anlayışını geliştirmek için insana temas eden projeler ve çalışmalar yürütmeyi sürdürüyor. Afetlere Hazırlık Yılı projesi, afetlere hazırlıkta zihinsel dönüşümü hedefleyen bir süreci işaret ediyor. İnsanlara, #AfetlereHazırOl çağrısının yapılacağı programla, 12 ay boyunca çok sayıda faaliyet ile etkinliğin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Afetlere Hazırlık Yılı: 12 ay, 12 tema

12 ayda, 12 temayı kapsayan Afetlere Hazırlık Yılı projesi ile toplumda önlem alma kültürünü önceleyen zihinsel dönüşümü gerçekleştirmek için önemli bir adım atılıyor. Afet Risklerini Anlamak, Afet Çantası, Toplanma Alanları, Afet Sigortası, Bina Güvenliği, Gönüllü Ol, Yangın, Afet Anı (Tatbikat), Afete Hazır Türkiye gibi temaları içerecek olan Afetlere Hazırlık Yılı projesini Fatih Belediyesi olarak biz de destekliyoruz. Bu amaçla AFAD’ın yürüttüğü proje ile vatandaşlarımızı bilgilendirmeye ve vatandaşlarımıza #AfetlereHazırOl demeye devam edeceğiz.


https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin