-A A+

Ağaçlar Kış Bakımıyla Gençleşiyor

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, soğuyan hava koşulları ile ilçedeki park, bahçe, meydan, cadde ve sokaklarda yer alan ağaç ve bitkilerin kalitesini, büyüme hızını ve hastalıklara karşı direncini arttırmak için gençleştirme budamaları yapıyor.

22 Ocak 2019
Ağaçlar Kış Bakımıyla Gençleşiyor

Ağaçların kış bakımı kapsamında kuruyan ve sağlıksız olduğu tespit edilen bitkiler budanarak, bitki kökleri toprakla kaplanıyor ve kış ilaçlamaları yapılıyor. Ayrıca çim alanlarında da ara ekimler yapılıyor. Mevsim itibariyle kuruyan yazlık çiçeklerin yerine kışlık çiçekler ekiliyor. Birbirinden farklı renklerdeki çiçekler desenli ekilerek bulundukları park ve meydanlarda hoş görüntüler sergiliyor.

Havuzların Bakım Ve Onarımları da Yapılıyor

Ağaç ve yeşil alan bakımlarının yanı sıra park ve meydanlardaki süs havuzları da bakımdan geçiyor. Periyodik olarak temizlikleri yapılan havuzların, onarımları da gerçekleştiriliyor. Özveri ile yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kışa hazırlanan park ve yeşil alanlar, Fatihlilerin her mevsimin güzelliklerini yaşayarak, hoşça vakit geçirebilecekleri nefes bahçeleri olarak hizmet veriyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin