-A A+

Almanya Wiesbaden'den Gelen Wiesbaden-Fatih Kardeş Şehir Derneği Başkanı Dr. Thilo Tilemann ve Heyeti, Başkan Turan'ı Ziyaret Etti

Kardeş şehrimiz Almanya Wiesbaden’den gelen Wiesbaden-Fatih Kardeş Şehir Derneği Başkanı Dr. Thilo Tilemann ve heyeti, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ı ziyaret etti. Başkan Turan, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

28 Ekim 2024
Almanya Wiesbaden den Gelen Wiesbaden-Fatih Kardeş Şehir Derneği Başkanı Dr. Thilo Tilemann ve Heyeti, Başkan Turan ı Ziyaret Etti

Almanya’nın Wiesbaden kentinden gelen Wiesbaden-Fatih Kardeş Şehir Derneği heyeti, dernek başkanı Dr. Thilo Tilemann’ın liderliğinde Fatih Belediyesi’ne önemli bir ziyarette bulundu. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan tarafından ağırlanan heyet iki şehir arasındaki kültürel ve sosyal işbirliklerini geliştirmek, mevcut projelere katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu buluşmada sıcak bir şekilde karşılandı. Görüşme kapsamında Fatih Merkez Kütüphanesi’ni ziyaret eden Başkan Turan ve Dr. Tilemann, kütüphanenin güncel projeleri, gençlere yönelik faaliyetleri ve sunduğu olanaklar hakkında detaylı bilgi aldı. Heyet üyeleri özellikle kültürel mirasın korunmasına yönelik çalışmalara olan ilgilerini ifade etti.

Ziyaretin bir diğer önemli durağı ise Nusret Çolpan Sanat Galerisi oldu. Heyet burada sergilenen ve geleneksel ile modern sanatı bir araya getiren “Dört Element Bir Gönül; Yolculuk” başlıklı sergideki eserleri inceledi. Sergiyi gezerken Başkan Turan ve Dr. Tilemann, sanatsal çalışmaların şehirler arası kültürel etkileşim üzerindeki olumlu etkilerini ele alarak karşılıklı düşüncelerini paylaştılar. Ziyaretin sonunda Başkan Turan, bu anlamlı buluşma ve işbirliği için Dr. Thilo Tilemann ve Wiesbaden heyetine teşekkür ederek iki şehir arasındaki dostane ilişkilerin devam etmesi temennisinde bulundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin