-A A+

“Anneler Günü” Başkan Turan'ın Teşrifiyle Silivrikapı FANÇO ve KARINCA Eğitim Birimi'nde Coşkuyla Kutlandı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla, Silivrikapı FANÇO ve Silivrikapı KARINCA Eğitim Birimi'nde “Anneler Günü” birbirinden özel etkinliklerle kutlandı. Başkan Turan, hayatımızı sevgi, şefkat ve iyilikle dolduran annelerimizin değerini vurguladı.

12 Mayıs 2024
“Anneler Günü” Başkan Turan ın Teşrifiyle Silivrikapı FANÇO ve KARINCA Eğitim Birimi nde Coşkuyla Kutlandı

"Anneler Günü", Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın teşrifi ve miniklerimizin katılımıyla Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi ve Silivrikapı KARINCA Eğitim Birimi'nde coşkuyla kutlandı. Başkan Turan, çocukların bugün bir başka sevgi ve heyecanla dolu olduklarını belirterek, hayatımızı sevgi, şefkat ve iyilikle dolduran annelerimizin değerini vurguladı. Program annelere yönelik “dua rond” gösterisiyle başladı ve "Dünyadaki Meleğim" şiiriyle devam etti. Ardından eğlenceli bir rond gösterisi olan "Kime Çektim Ben Bilmem Acaba" ile program daha da neşelendi. Etkinlikler arasında, çocuklar anneleriyle birlikte resim atölyesinde buluşup yaratıcılıklarını sergilediler. Ayrıca yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Böylelikle anneler ve çocukları hep beraber keyifli anlar yaşadılar. KARINCA Eğitim Birimi standlarında ise tokat baskısı, bileklik atölyesi, kurabiye ve poğaca atölyeleri gibi birçok etkinlik düzenlendi. Gerçekleştirilen programlarla birlikte, annelerin bu özel gününü unutulmaz kılmak için her birine çiçek hediye edildi. “Anneler Günü”, Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi ve Silivrikapı KARINCA Eğitim Birimi’nde birbirinden özel etkinliklerle kutlanmış oldu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin