-A A+

Anneler ve Çocukları Ayvansaray Bahçe'deki Botanik Baskı Atölyesi ile Doğayı Daha Yakından Tanıyor

Anneler ve çocukları Ayvansaray Bahçe’de gerçekleştirilen Botanik Baskı Atölyesi'nde bitki yapraklarının damarlı yüzeylerini baskı boyasıyla boyadı ve kağıda bastırarak farklı desenler ortaya çıkardı.

9 Haziran 2024
Anneler ve Çocukları Ayvansaray Bahçe deki Botanik Baskı Atölyesi ile Doğayı Daha Yakından Tanıyor

Ayvansaray Bahçe eğitici atölyeleri anneler ve çocuklarıyla buluşturmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen Botanik Baskı Atölyesi katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve anne ile çocuklara doğayla iç içe bir öğrenme deneyimi sundu.

Etkinlik bahçe gezisiyle başladı. Anne ve çocuklar bitki yapraklarını topladıktan sonra baskı için kullanılacak alet ve ekipmanlar tanıtıldı. Katılımcılar bitki yapraklarının damarlı yüzeylerini baskı boyası ile boyadı ve bu boyalı yüzeyi kağıda bastırarak desenler oluşturdu. Merdane yardımıyla kağıdın üst kısmı baskılandı ve bitkiler kağıttan ayrıldı. Böylelikle her aile kendi botanik baskı eserlerini oluşturmuş oldu.

Ayvansaray Bahçe'nin etkinlikleri vatandaşların doğayla bağ kurmalarını ve sanatsal becerilerini geliştirmelerini hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin