Annemle Kano: Haliç'te Anne ve Çocuklar İçin Eğlenceli Kano Turu

FitFatih'in düzenlediği "Annemle Kano" etkinliği Haliç'te anne ve çocuklara spor yapma ve doğal güzellikleri keşfetme imkanı sundu.

3 Ağustos 2024
Annemle Kano: Haliç te Anne ve Çocuklar İçin Eğlenceli Kano Turu

FitFatih ve Gençlik ve Spor Birimi işbirliğiyle düzenlenen "Annemle Kano" etkinliği Haliç'in huzur dolu sularında anne ve çocukları bir araya getirerek keyifli bir gün yaşattı. Bu etkinlik katılımcılara hem fiziksel aktivite yapma hem de doğal güzelliklerin tadını çıkarma fırsatı sundu.

Etkinlik Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirildi. Katılımcılar kısa bir bilgilendirme ve teknik eğitim aldıktan sonra Haliç'in tarihî ve doğal güzellikleriyle çevrili sularında kano turuna çıktı. Anneler ve çocukları Haliç'in serin sularında kürek çekerek spor yapmanın ve manzaranın keyfini çıkardı. Bu etkinlik katılımcılara yalnızca fiziksel bir aktivite sunmakla kalmayıp Haliç'in doğal güzelliklerini ve tarihî dokusunu keşfetme imkanı da tanıdı.

"Annemle Kano" etkinliği Fatih Belediyesi'nin spor ve sağlıklı yaşamı teşvik eden projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Aile bağlarını güçlendiren ve doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunan bu etkinlik katılımcılar tarafından beğeni topladı. Anneler ve çocukları Haliç'in sakin ve huzurlu atmosferinde spor yapmanın yanı sıra birlikte kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Etkinlik boyunca katılımcılar Boğaz manzarasında ilerlerken tarihî yarımadanın siluetini ve İstanbul'un güzelliklerini izleme fırsatı buldu. Günün sonunda ise Haliç kıyısında düzenlenen mini bir piknikle yorgunluklarını attılar.

Fatih Belediyesi'nin "Annemle Kano" etkinliği katılımcılara şehir yaşamının stresinden uzaklaşma, doğayla baş başa kalma ve sevdikleriyle kaliteli zaman geçirme imkanı sundu. Bu etkinlik spor yapmayı seven ve doğayı keşfetmek isteyen anneler ve çocukları için ideal bir seçenek olarak hafızalarda yer etti.