-A A+

Asfalt Yenileme ve Yol Çizgi Çalışmalarımızla Güvenli Trafik Akışı Sağlıyoruz

Fatih Belediyesi ekipleri trafik sirkülasyonunu rahatlatmak amacıyla ilçe genelinde yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Asfaltı yenilenen cadde ve sokaklarda trafik ve yaya güvenliği açısından yol ve yaya geçidi çizgi çalışmaları da yapılıyor.

24 Eylül 2021
Asfalt Yenileme ve Yol Çizgi Çalışmalarımızla Güvenli Trafik Akışı Sağlıyoruz

Fatih Belediyesi, ilçedeki trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri saha denetimleri sırasında tespit ettikleri ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda deforme olan ve hasar gören yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Cadde ve sokaklarda devam eden asfalt kaplama ve yama çalışmalarıyla yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor.
YOL ve YAYA GEÇİDİ ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR
Ekiplerimiz, asfalt çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarda trafik akışını düzenleyici yol çizgisi ve yaya geçidi çizgi çalışması da yapılıyor. Trafik ve yaya güvenliğine yönelik gerçekleştirilen çalışmalarla, asfaltlanan yolların yaya geçidi ve yol çizgileri yenileniyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin