-A A+

At'Nağme Sergisinin Hazırlıkları Devam Ediyor

Fatih Belediyesi, “At’Nağme” sergisini 2023-2024 Kültür Sanat Sezonu Açılış Programında Yedikule Hisarı ve Kadırga Sanat Galerileri’nde sanatseverlerle buluşturacak.

21 Eylül 2023
At Nağme Sergisinin Hazırlıkları Devam Ediyor

Çağdaş Türk Sanatı ve özgün baskı tekniği ustası ressam Süleyman Saim Tekcan’ın At’a övgülerinden oluşan “At’Nağme” sergisi, bir bütünün parçalarını iki mekanda sanatseverlerle buluşturulacak. Yurt içi ve yurt dışında özgün baskı seminerleri veren Tekcan, "Baskıresim" eğitimi üzerine Almanya'da araştırmalarda bulundu. 2004 yılından bu yana da İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdüren sanatçı, resim dalında 2022 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat büyük ödülüne layık görüldü. Sanatçının Kadırga Sanat Galerileri'nde sergilenecek olan heykel ve gravürler alana getirildi. Yedikule Hisarı’nda tuval ve gravürlerden taşan at başlarının hazırlıkları da sürüyor. Kadırga Sanat Galerileri’nde ve Yedikule Hisarı’nda aynı anda sanatseverlerle buluşturacak olan sergiler, 24 Ekim-24 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Fatih Belediyesi, bütün sanatseverlerin sergiye teşriflerini bekliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin