-A A+

Atölye Bahçe'de Eğlence Başladı

Fatih Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilini aileleriyle birlikte geçirirken nitelikli ve eğitici aktivitelerle eğlenmelerini sağlamak adına düzenlediğimiz "Atölye Bahçe" eğlence başladı.

17 Temmuz 2020
Atölye Bahçe de Eğlence Başladı

Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri yanında bulunan sur içi etkinlik alanında çocuklar farklı yaş gruplarına yönelik hazırlanan atölyelerde eğlenirken, aileler de seminer ve söyleşilere katılabiliyor. Yaz dönemi boyunca devam edecek olan etkinliklere 3-4, 5-6 ve 7-10 yaş grupları kayıt yaptırabiliyor.

Çocuk survivor parkuru, sokak oyunları bölümü, bilim ve sanat istasyonları olmak üzere dört farklı alanda gerçekleştirilen aktivitelerde; astronomi, ekoloji, fizik, sanat, edebiyat ve akıl oyunları gibi farklı kategorilerde etkinlikler yer alıyor. Çocuklar kendilerine uygun yaş gruplarında 2 saat sürecek olan atölyelere katılırken, aileler de oyun alanı çevresinde bulunan çay bahçesinde dinlenebiliyor veya arzu ederlerse kendileri için hazırlanan bölümde ikramlar eşliğinde seminer, söyleşi ve farklı etkinliklerle vakit geçirebiliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin