-A A+

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Sirkeci'den Başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlediği Mobilite Maratonu, Sirkeci Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’nda başladı.

19 Eylül 2022
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Sirkeci den Başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’a gençlerin eşlik ettiği maraton Sirkeci Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’nda başladı. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, Bakanlık olarak hem toplu taşımayı hem de bireysel hareketliliği, bisiklet kullanımını ve yaya odaklı ulaşımları özellikle teşvik ettiklerine dikkati çekti. Karaismailoğlu, "Bugünkü Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliğimizde Sirkeci Garı'nda arkadaşlarımızla buluştuk. Sirkeci Garı'nda Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki hem toplu taşıma hem yaya odaklı ulaşım projelerinde incelemelerde bulunduk. Projemiz, hızlı bir şekilde devam ediyor. Mayıs 2023 öncesi Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projemizi hizmete alacağız" dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin