-A A+

Ayasofya Camii'nde Ramazan Temizliği

Fatih Belediyesi, mübarek ramazan ayını karşılamak için gül suyu eşliğinde Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde temizlik yaptı.

21 Mart 2023
Ayasofya Camii nde Ramazan Temizliği

Fatih Belediyesi’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ramazan ayı öncesinde Ayasofya Camii ve çevresini büyük bir titizlikle temizledi. Camiinin içi gül suyuyla yıkanırken, avlusu ve çevresi de sıcak suyla temizlendi. Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Yardımcısı Recep Yıldız, ramazan öncesinde 20 kişiden oluşan ekiple yapılan çalışmada büyük bir özveriyle dezenfekte edilen alan için: “Temizlik çalışmalarımız ramazan boyunca devam edecek. Sıcak suyla avluyu, Ayasofya Meydanı'nı ve şadırvanları da temizliyoruz. Amacımız misafirlerimizin daha hijyenik ortamda ziyaretlerini yapmasını sağlamak" ifadelerini kullandı. Ayrıca her ramazan öncesi olduğu gibi Fatih bölgesinde bulunan bütün camiilerimizde temizlik çalışmaları devam etmektedir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin