-A A+

Ayvansaray Bahçe'de Doğa ile Buluşma: Çocuklarımız Karpuz Hasadında Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Ayvansaray Bahçe’de miniklerimiz karpuz hasadı yaparak dolu dolu bir gün geçirdi. Hem eğlendiler hem de doğayla iç içe keyifli anlar yaşadılar.

5 Ağustos 2024
Ayvansaray Bahçe de Doğa ile Buluşma: Çocuklarımız Karpuz Hasadında Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Ayvansaray Bahçe doğayla iç içe etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek çocukları bu kez karpuz hasadıyla buluşturdu. Bahçe Atölyeleri kapsamında düzenlenen bu etkinlik minik katılımcıların büyük ilgisini çekti ve onlara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sundu.

Etkinlik boyunca çocuklar tarlada bulunan karpuzları toplamanın heyecanını yaşadı. Hasat edilen karpuzlar özenle sepetlere yerleştirildikten sonra masalara getirildi. Burada dilimlenen karpuzlar serinletici limonata eşliğinde çocuklara ikram edildi. Bu sürece aktif olarak katılan çocuklar doğayı daha yakından tanıma fırsatı bulurken birlikte çalışmanın keyfini çıkardı.

Ayvansaray Bahçe'nin bu tür etkinlikleri çocuklara doğayla bağ kurma ve çevre bilinci kazandırma konusunda önemli bir rol oynuyor. Gerçekleştirilen karpuz hasadı etkinliği de bu amaca hizmet ederek, miniklerin doğayla olan etkileşimini güçlendirdi. Ayvansaray Bahçe çocukların ilgisini çekecek ve onları doğayla daha yakın bir ilişki kurmaya teşvik edecek yeni etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin