-A A+

Ayvansaray Bahçe'de Düzenlenen “Zeytin Ağacında Budama Atölyesi” ile Doğayı Daha Yakından Tanıyoruz

Ayvansaray Bahçe’de gerçekleştirilen “Zeytin Ağacında Budama Atölyesi” katılımcılara zeytin ağacının budama sürecinde nasıl adımlar izleneceği hakkında bilgiler sunuyor.

9 Mart 2024
Ayvansaray Bahçe de Düzenlenen “Zeytin Ağacında Budama Atölyesi” ile Doğayı Daha Yakından Tanıyoruz

Ayvansaray Bahçe'de düzenlenen "Zeytin Ağacında Budama Atölyesi" katılımcılara teorik ve pratik beceriler sunuyor. Bu atölye zeytin ağacının budama işleminin tanımını, amaçlarını ve çeşitli tekniklerini detaylı bir şekilde ele alıyor. Ağaç budamasının uygun zamanları hakkında geniş bir bakış açısı sunarak katılımcıları bilgilendiriyor. Aletlerin doğru kullanımı, budama için gerekli malzemelerin seçimi gibi pratik bilgiler de atölyenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Uzman rehberler eşliğinde ağaç budama sürecinin adımları pratiğe dökülerek katılımcıların deneyim kazanması sağlanıyor.

Geçmiş dönemde hasat edilen zeytin ağaçlarının verimini artırmak ve ağaçların gelişimini desteklemek için zeytin budaması gerçekleştiriliyor. Ayrıca geçmiş dönemde toplanan ve salamurası yapılmış zeytinler katılımcılara hediye ediliyor. Bu atölye doğanın içindeki ağaçlara daha yakından bakmayı öğretirken aynı zamanda ağaçları daha iyi koruma yöntemlerini keşfetme fırsatı sunuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin