Ayvansaray Bahçe'de Piknik Keyfi Devam Ediyor!

Fatih Belediyesi’nin düzenlediği piknik sezonu Ayvansaray Bahçe’de tüm neşesiyle devam ediyor. Ziyaretçiler semaverde çaylarını yudumlarken doğayla baş başa huzurlu anların tadını çıkarıyor.

22 Ağustos 2024
Ayvansaray Bahçe de Piknik Keyfi Devam Ediyor!

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen piknik sezonu Ayvansaray Bahçe’de tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin yoğunluğundan kaçıp doğayla buluşmak isteyen İstanbullular burada huzurlu ve keyifli anlar yaşamaya devam ediyor.

Ayvansaray Bahçe aileler ve arkadaş grupları için popüler bir kaçış noktası haline geldi. Piknik sezonu boyunca ziyaretçiler semaverde çay eşliğinde doğanın tadını çıkarırken kümes ve sera gezileri gibi etkinliklerle de zaman geçiriyorlar. Doğanın sakinliğini ve şehrin karmaşasından uzaklaşma imkânını bir arada sunan Ayvansaray Bahçe bu yönüyle dikkat çekiyor.

Piknik alanı, sunduğu sosyal alanlar ve etkinliklerle doğayla baş başa kalmak isteyenlere keyif dolu bir deneyim sunuyor. Çimenlik alanlarda yapılan piknikler, çocuklar için düzenlenen oyunlar ve doğa yürüyüşleri hem yetişkinler hem de çocuklar için eğlenceli zaman geçirme fırsatı sağlıyor.

Ayvansaray Bahçe’deki piknik sezonu ziyaretçilere sadece dinlenme değil, aynı zamanda eğitici ve öğretici bir deneyim de sunuyor. Sera gezileri, bahçede yetiştirilen organik sebze ve meyveleri tanıma fırsatı sağlarken kümes gezileri de özellikle çocuklar için eğlenceli bir aktivite olarak öne çıkıyor.

Şehrin ortasında, doğanın huzur veren sessizliğinde sevdiklerinizle vakit geçirmek için Ayvansaray Bahçe’deki piknik sezonu etkinliklerine katılabilirsiniz.