-A A+

Babalar Günü'ne Özel Yedikule&Ayvansaray Bahçe'de Eğlence Dolu Bir Gün!

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin, Babalar Günü'ne özel olarak gerçekleştirdiği "Baba&Çocuk Atölyesi" ile harika bir etkinliğe imza attı. Etkinlik sayesinde, hem babalar hem de çocuklar keyifli bir gün yaşadı.

18 Haziran 2023
Babalar Günü ne Özel Yedikule&Ayvansaray Bahçe de Eğlence Dolu Bir Gün!

Katılımcılar, Babalar Günü’ne özel yapılan etkinlikte lezzetli ikramlar, taptaze sandviçler, semaver çayı ve limonata ile karşılandı. Etkinlik, doğayla iç içe olma fırsatı sunarak katılımcıların hasat deneyimi yaşamasını sağladı. Nane ve kuzu kulağı gibi sağlıklı ve aromatik bitkiler, katılımcılar tarafından özenle toplandı. Salata atölyesi ise minik şeflerin ilgi odağı oldu. Baba şefler, marul, çeri domates, turp ve mısır gibi taze malzemeleri doğrarken minik şefler ise büyük bir heyecanla hazırlanan malzemeleri kaselere yerleştirdi. Bu interaktif deneyim, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve mutfakla olan ilişkilerini keşfetmelerine yardımcı oldu. Etkinliğin bir diğer keyifli bölümü ise saksıda çiçek dikimi ve özel kareler çekme etkinliği oldu. Katılımcılar, kendi elleriyle seçtikleri çiçekleri saksılara dikerken, bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdiler. Hem doğa ile iç içe olma hem de kişisel hatıralarını yaratma fırsatı sunan bu etkinlik, katılımcıların keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin