-A A+

Babalar ve Çocukları Bilim Fatih'in “Astronot Oluyorum” Atölyesi'nde Buluşuyorlar

Bilim Fatih tarafından düzenlenen "Astronot Oluyorum" Atölyesi'nde babalar ve çocukları istedikleri renkte gezegenleri boyuyorlar ve alüminyum malzemeden astronot tasarımları yapıyorlar. Tasarım Atölyesi'nde ise ahşap demonte oyuncak etkinliği gerçekleştiriliyor.

31 Mart 2024
Babalar ve Çocukları Bilim Fatih in “Astronot Oluyorum” Atölyesi nde Buluşuyorlar

Bilim Fatih eğlenceli ve öğretici atölyelerin adresi olmaya devam ediyor. Baba-Çocuk etkinlikleri kapsamında "Astronot Oluyorum" teması işleniyor. Öncelikle astronot kimdir, ne iş yapar, nasıl olunur sorularına kısa bir sunumla cevap aranıyor. Ardından çocuklar babalarıyla birlikte gezegenlerini istedikleri renklerde boyuyorlar ve alüminyum malzemeden astronot tasarımları yapıyorlar. Atölyenin öncelikli hedefleri arasında hayal güçlerinin geliştirilmesi ve farklı malzemeleri bir arada kullanma becerisinin kazandırılması bulunuyor. Tasarım Atölyesi'nde ise ahşap demonte oyuncak etkinliği gerçekleştiriliyor. Çocuklar ahşap tasarım örneklerini inceleyerek kendi oyuncaklarını zımparalayıp kurmaya çalışıyorlar. Bu etkinlik çocukların el becerilerini geliştirmelerini, işbirliği yeteneklerini artırmalarını ve keyifli bir öğrenme deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Demonte oyuncaklarını kuran çocuklar dinozorlarını istedikleri renklerde özgürce boyuyorlar. Ahşap oyuncak demonte etkinliğini başarıyla tamamlanmanın mutluluğunu yaşayarak mantık yürütme ve tasarlama kabiliyetlerini geliştiriyorlar. Bilim Fatih'in düzenlediği atölyeler katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin