-A A+

Babalar ve Çocukları Bilim Fatih'te Hayallerindeki Robotları Tasarladılar

Bilim Fatih'in Robotumu Tasarlıyorum Atölyesi’nde çocuklar tobotlarını inşa ederken ince motor becerilerini geliştirdiler ve babalarıyla eğlenceli anlar yaşadılar.

9 Haziran 2024
Babalar ve Çocukları Bilim Fatih te Hayallerindeki Robotları Tasarladılar

Bilim Fatih çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor. Düzenlenen Robotumu Tasarlıyorum etkinliği tasarım ve teknoloji atölyelerinin ortak bir çalışması olarak baba-çocuk etkinliği kapsamında gerçekleştirildi.

Etkinlikte öğrenciler ve babaları öncelikle robotların ve elektrik devrelerinin temel tanımlarını öğrendiler. Bilgilendirici bölümün ardından çocuklar babalarıyla birlikte kendi robotlarını tasarladılar. Kendi yaratıcılıklarını kullanarak istedikleri şekilde robotlarını inşa eden çocuklar bu süreçte hem ince motor becerilerini geliştirdiler hem de babalarıyla keyifli zaman geçirdiler.

Bilim Fatih'in düzenlediği etkinlikler çocukların bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artırırken aynı zamanda aile içi iletişimi de güçlendiriyor. Yaratıcı ve eğitici atölyelerle çocuklar geleceğin bilim insanları ve mühendisleri olma yolunda ilk adımlarını atıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin