-A A+

Babalar ve Çocukları Bilim Fatih'te Hayallerindeki Kuş Evlerini Tasarlıyor

Bilim Fatih tarafından düzenlenen Kuş Evi Tasarlıyorum Atölyesi’nde babalar ve çocukları ahşap kuş evi maketlerini istedikleri renklere boyayarak yaratıcılıklarını sergiledi ve el becerilerini geliştirdi.

9 Haziran 2024
Babalar ve Çocukları Bilim Fatih te Hayallerindeki Kuş Evlerini Tasarlıyor

Bilim Fatih eğlenceli ve öğretici atölyeleri babalar ve çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Düzenlenen Kuş Evimi Tasarlıyorum atölyesi baba ve çocukların birlikte vakit geçirmesine olanak sağladı.

Doğa Bilimleri Atölyesi: Kuş Evi Tasarlıyorum

Bilim Fatih Doğa Bilimleri Atölyesi kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler babalarıyla birlikte kuş evi tasarlama fırsatı buldular. Etkinlik sırasında ahşap kuş evi maketlerini istedikleri renklere boyayarak yaratıcılıklarını sergilediler ve el becerilerini geliştirdiler. Süreç içerisinde çocuklar ve babaları ortak tasarımlar oluşturarak işbirliği yaptılar.

Babalar Gününe Özel Hatıra

Babalar günü anısına düzenlenen etkinlikte çocuklar ve babaları birlikte tasarladıkları kuş evleriyle hatıra fotoğrafları çekildi. Özel an hem babalar hem de çocuklar için bir hatıra olarak hafızalarda yerini aldı.

Bilim Fatih etkinlikleriyle aileleri bir araya getirerek hem eğitici hem de keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin