-A A+

Babalar ve Çocukları FANÇO'daki Cam Boyama Atölyesi'nde Keyif Dolu Vakit Geçiriyor

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri baba-çocuk Cam Boyama Atölyesi düzenledi. Çocuklar ve ebeveynler dekoratif vazolarını renklendirdi. Etkinlik çocukların sanatsal gelişimine katkı sağlarken aile içi iletişimi güçlendirdi.

13 Temmuz 2024
Babalar ve Çocukları FANÇO daki Cam Boyama Atölyesi nde Keyif Dolu Vakit Geçiriyor

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek ve aile içi bağları kuvvetlendirmek amacıyla düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. Bugün Kariye, FANÇO Sümbül Efendi ve FANÇO Silivrikapı çocuk kütüphanelerinde baba-çocuk Cam Boyama Atölyesi gerçekleştirildi.

Atölyede çocuklar ve ebeveynler dekoratif vazolarını diledikleri gibi renklendirme fırsatı buldu. Çocuklar hayal güçlerini kullanarak birbirinden renkli ve özgün çizimler yapma imkânı yakaladı. Etkinlik boyunca eğitmenler katılımcılara cam boyama teknikleri hakkında bilgi verip çeşitli yöntemler gösterdi. Çocukların sanatla iç içe olmasını hedefleyen bu etkinlik ilgiyle karşılandı.

Atölye sonunda yapılan dekoratif vazolar çocuklara hediye edildi. Çocuklar kendi emekleriyle oluşturdukları bu vazoları evlerine götürerek ailelerine güzel bir anı sundu.

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri çocukların sanatsal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerle onların özgüvenlerini artırmayı ve yeteneklerini keşfetmelerini amaçlıyor. Aynı zamanda aile içi iletişimi ve birlikte kaliteli zaman geçirme alışkanlıklarını destekleyen bu etkinlikler ebeveynler ve çocuklar arasında güçlü bağlar oluşturuyor.

Bu tür etkinlikler çocukların yaratıcılıklarını geliştirmenin yanı sıra aile içi iletişimi ve ortak zaman geçirme alışkanlıklarını da desteklemektedir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin