-A A+

Babalar ve Çocukları FANÇO'nun Mum Boyama Etkinliğinde Eğlenceli Vakit Geçirdi

Babalar ve çocukları Kariye, Sümbül Efendi ve Silivrikapı çocuk kütüphanelerinde düzenlenen Mum Boyama etkinliğinde buluşarak hayal güçlerini kullanıp mumları renklendirdiler.

15 Haziran 2024
Babalar ve Çocukları FANÇO nun Mum Boyama Etkinliğinde Eğlenceli Vakit Geçirdi

Fatih Belediyesi babalar ve çocukları farklı ve eğitici etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Kariye, Sümbül Efendi ve Silivrikapı çocuk kütüphanelerinde düzenlenen Baba-Çocuk Mum Boyama Atölyesi’nde çocuklar babalarıyla birlikte mumlarını özgün çizimleriyle renklendirdi. Etkinlikte Babalar Günü için hazırlanan hatıra fotoğraf köşesinde babalara sertifikalar verildi. Çocuklar ve babaları "Bana Bir Masal Anlat Baba" şarkısı eşliğinde dans ederek keyifli anlar yaşadılar. Program birlikte boyadıkları mumlar ve "Dünyanın En İyi Babası" sertifikaları ile hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

Fatih Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik babalar ve çocukları arasındaki bağı güçlendirirken birlikte yaratıcı ve eğlenceli vakit geçirme imkanı sağladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin