-A A+

Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği'nin Programı Başkan Turan'ın Teşrifiyle Gerçekleştirildi

Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği'nin Neslişah Sultan Kültür Merkezi'ndeki programı Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Turan, 31 yıl önce şehit olan 33 vatandaşımızı dualarla andı.

5 Temmuz 2024
Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği nin Programı Başkan Turan ın Teşrifiyle Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve AK Parti Fatih İlçe Başkanı Yakup Yaşa'nın katılımıyla Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlenen Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği programında 31 yıl önce hain terör saldırısı sonucu şehit verdiğimiz 33 vatandaşımız dualarla anıldı. Başkan Turan, konuşması esnasında “Ruhları şad olsun.” diyerek “Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.” duasında bulundu.

Programda şehitlerin anısına düzenlenen fotoğraf sergisi de büyük ilgi gördü. Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mehmet Ali Dikkaya, şehit ailelerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek bu tür programların şehitlerimizin unutulmaması adına büyük önem taşıdığını belirtti. Program yapılan duaların ardından sona erdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin