-A A+

Başkan M. Ergün Turan Çocuklarla Masal Dinledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, ilçeye kazandırılan Kariye Refik Halid Karay Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklarımızın masal saatine katıldı.

9 Şubat 2021
Başkan M. Ergün Turan Çocuklarla Masal Dinledi

Çocuklarımız için özel olarak tasarlanan Kariye Çocuk Kütüphanesi’nde, 5-10 yaş aralığındaki çocuklara beraberindeki ebeveynleri eşliğinde kitap okumanın yanı sıra sanatsal becerilerini ve hayal güçlerini de geliştirme imkânı sunuluyor. Onlar için özel olarak tasarlanan Çocuk Kütüphanesi’nde yer alan etkinlik köşelerinde; satranç, tiyatro, drama, müzik, sanat ve serbest zaman etkinlikleri imkânı da sunuluyor. Onlara eşlik eden öğretmenleriyle birlikte çocuklarımız çeşitli aktivite ve oyunlarla keyifli bir gün geçiriyor. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Çocuk Kütüphanesi'ni ziyaret ederek, çocuklarla birlikte masal dinledi. Daha sonra da onlarla teker teker ilgilenerek, sohbet etti. Kütüphanemiz hafta içi her gün 13.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin