-A A+

Başkan M. Ergün Turan Personel İle Bayramlaştı

Başkan M. Ergün Turan, Fatih Belediyesi personelinin bayramını kutladı.

29 Temmuz 2020
Başkan M. Ergün Turan Personel İle Bayramlaştı

Sosyal mesafe kuralı gözetilerek gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Turan pandemi nedeniyle her zamankinden farklı bir bayram geçirileceğini belirterek,Bunun biraz burukluğunu yaşıyoruz. Son aylarda yaşadığımız pandemi sürecinin yorucu ve bir miktar yıpratıcı yanları olsa da; birlik, dayanışma, yardımlaşma ve üst düzey tedbirlerle en az hasarla geride bırakmayı temenni ediyoruz. Bayramlar, bizi birbirimize yaklaştıran müstesna günler olması hasebiyle; ayrı bir heyecanı ve huzuru da beraberinde getirir. Milli ve manevi değeri yüksek; kültürümüze ve inancımıza dair bir takım değerlerin hatırlandığı, unutulmaya yüz tutmuş bazı geleneklerimizin gün yüzüne çıktığı, aile ve akraba ilişkilerinin tazelendiği en özel günlerdir. Bu yönüyle bayramlarımıza gereken hassasiyeti göstermeyi, ailemize, toplumumuza, çevremize ve gelecek nesillere bu hassasiyeti aşılamayı önemsiyorum” dedi.

“AYASOFYA CAMİİ AÇILIŞINDA KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Geçtiğimiz hafta Ayasofya-i Kebir Camii’nin yeniden cami hüviyetinde hizmete açıldığı önemli günde, Fatih Belediyesi personelinin büyük bir özveriyle emek verdiğini ve gece gündüz alanda ter döktüğünü söyleyen Başkan Turan: “Biz Fatih Belediyesi olarak bu süreçte önemli rol üstlenen kurumlardan biri olduk. Açılışta büyük veya küçük en ufak katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUM”

Fatih Belediyesi personelinin çalışkan, vatanını, milletini ve insanımıza hizmet etmeyi seven bireylerden oluştuğunu dile getiren Başkan M. Ergün Turan: “Böyle bir ekiple çalışmaktan onur duyduğumu her zaman ifade ederim, bir kez daha belirtmek istiyorum. Fatih Belediyesi, bütün fertleriyle birlikte adeta bir aile gibidir. Ben de bu ailenin bir ferdi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bayramı memleketinde, şehir dışında geçirecek olan arkadaşlarıma kazasız, belasız, dikkatli ve hayırlı bir yolculuk diliyorum. Lütfen yolculuk esnasında hem salgın hem trafik tedbirlerini ihmal etmeyin. Ailelerinize ve büyüklerinize selam ve hürmetlerimi iletiyorum. Hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı şimdiden tek tek tebrik ediyor; sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin