-A A+

Başkan M. Ergün Turan'ın Ramazan Bayramı Tebriği

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan sosyal medya aracılığıyla vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Turan mesajında şu ifadelere yer verdi:

24 Mayıs 2020
Başkan M. Ergün Turan ın Ramazan Bayramı Tebriği

Rahmeti ve bereketiyle bizleri kuşatan Ramazan ayını buruk bir üzüntüyle uğurlarken, bayrama kavuşmuş olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını layıkıyla idrak etmiş olmayı temenni ediyor, bizleri bayrama ulaştıran Rabbime şükürler ediyorum. Değerli komşularım, her ne kadar Ramazan ayını coşkulu bir şekilde birlik ve beraberlik sofralarında geçirememiş olsak da Fatih Belediyesi olarak Ramazan ayında Fatihli hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösterdik. Evde kaldığımız ve sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde Fatihli komşularımızın her türlü ihtiyaçlarını, yardım taleplerini ve isteklerini yerine getirmeye çalıştık. Ramazan ayını kimsenin mahzun yaşamaması ve yalnızlık hissetmemesi için ihtiyaç sahibi kardeşlerimize sıcak yemek ve temel ihtiyaç kolilerini ulaştırmaya gayret ettik.

Ramazan Bayramı’nın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sokağa çıkma kısıtlamasının duygularımızı paylaşmaya ve sevdiklerimizi mutlu etmeye engel olmayacağını hatırlatır, nice bayramlarda yeniden el ele gönül gönüle olmayı ve kucaklaşmayı yürekten temenni ederim. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Allah’a emanet olun.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin