-A A+

Başkan Turan, Alparslan Meslek Lisesi'ndeki Çalışmaları İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Valiliğinin desteğiyle Koruma Kurulu onaylı proje kapsamında çalışmaları başlayan Alparslan Meslek Lisesi’ni inceledi. Başkan Turan, projenin Fatih’teki öğrenciler için hayırlı olmasını diledi.

4 Ekim 2024
Başkan Turan, Alparslan Meslek Lisesi ndeki Çalışmaları İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak İstanbul Valiliğinin desteğiyle Koruma Kurulu onaylı proje kapsamında çalışmaları başlatılan Alparslan Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında yürütülen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Turan, ilçedeki okulların modernize edilmesine yönelik faaliyetlerin aralıksız devam ettiğini vurguladı. Başkan Turan, eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmak amacıyla yapılan bu çalışmaların önemine değinerek Alparslan Meslek Lisesi’nin yenilenmesinin Fatih’teki öğrenciler için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca eğitime yapılan bu yatırımların ilçenin geleceği açısından kritik bir rol oynayacağını ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin