-A A+

Başkan Turan, Bâb-ı Âlem ve Sefire-i Âlem Uluslararası Öğrenci Dernekleri Hat Sergisi'nin Açılışına Katıldı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Bâb-ı Âlem ve Sefire-i Alem Uluslararası öğrenci derneklerinin düzenlediği Uluslararası Hat Sergisi'nin açılışına katıldı. Başkan Turan, sergideki eserlerle sanatseverlerin ruhunu besleyen hattatları tebrik etti ve başarılar diledi.

16 AÄŸustos 2024
Başkan Turan, Bâb-ı Âlem ve Sefire-i Âlem Uluslararası Öğrenci Dernekleri Hat Sergisi nin Açılışına Katıldı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği ile Sefire-i Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği'nin iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Hat Sergisi'nin açılışına katılım sağladı. Başkan Turan, bu anlamlı etkinlikte sergilenen birbirinden kıymetli eserlerle sanatseverlerin ruhunu besleyen hattatları tebrik ederek sanat yaşamlarında her birine başarılar diledi. Başkan Turan ayrıca, tarihî ve kültürel mirasımızın en nadide örneklerinden biri olan hat sanatının uluslararası platformda daha geniş kitlelere ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı. Sergideki eserlerin her birinin sanatın evrensel dilini en iyi şekilde yansıttığını belirten Başkan Turan, Fatih Belediyesi olarak sanata ve sanatçılara destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
BaÅŸkan Instagram BaÅŸkan X BaÅŸkan Facebook BaÅŸkan YouTube BaÅŸkan Telegram BaÅŸkan WebBaÅŸkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin