-A A+

Başkan Turan, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenine Katıldı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet törenine katıldı ve genç hekimlere başarılar diledi.

3 Temmuz 2024
Başkan Turan, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenine Katıldı

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin mezuniyet töreni Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende öğrencilerle bir araya gelen Başkan Turan, genç hekimleri tebrik ederek meslek hayatlarında üstün başarılar diledi ve “Hepsinin yolu açık olsun.” dedi. Başkan Turan, konuşmasında sağlık sektörünün ne kadar önemli olduğuna ve hekimlerin topluma olan katkılarına vurgu yaptı. Öğrencilerin bu zorlu eğitim sürecini başarıyla tamamladıklarını belirten Başkan Turan, onların hem Türkiye'de hem de dünya genelinde önemli başarılara imza atacaklarına inandığını ifade etti. Ayrıca yeni mezunların ailelerine de teşekkür ederek onların desteklerinin bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu söyledi. Tören öğrencilerin diploma alması ve yemin etmeleri ile sona erdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin