-A A+

Başkan Turan, “Çocuklar Mutlu ise Geleceğimize Umutla Bakabiliriz.”

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Çapa İlkokulu’nu ziyaret etti. Sabahları ders başlamadan önce ilçedeki okulları ziyaret eden ve burada öğrenciler, okul ve okul aile birliği yöneticileriyle bir araya gelen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, belediye olarak okulların ihtiyaçlarını giderme konusunda desteklerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

19 Eylül 2019
Başkan Turan, “Çocuklar Mutlu ise Geleceğimize Umutla Bakabiliriz.”

Okul Müdürü Bülent Alaş ile okul aile birliği yöneticileri tarafından okulun girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan M. Ergün Turan, okul bahçesine geçtiğinde ise öğrencilerin coşku ve alkışlarıyla karşılandı. Okul Müdürü Bülent Alaş yaptığı konuşmada, okullarının eksiklerinin giderilmesi konusunda belediyenin imkânlarını seferber eden Başkan Turan’a teşekkür etti.

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına da yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız bir eğitimci gibi ilçedeki tüm eğitim kurumlarını ziyaret ederek, okul yöneticileri ile hasbihal edip, ihtiyaçlarını yerinde görerek sorunlarını çözmeye çalışıyor. Belediye Başkanımız M. Ergün Turan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileği ile başladığı konuşmasında öğretmenliğin çok yorucu olmasına rağmen bir o kadar da kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “Bizler anne ve babalar olarak en değerlilerimizi siz öğretmenlerimize teslim ediyoruz. Bizim için çok önemlisiniz.” dedi. Başkan Turan, çocuklara seslenerek, “Belediyenin asıl yapması gereken hizmetlerinden biri ve belki de en önemlisi geleceğimizin teminatı siz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için üzerine düşeni en iyi şekilde yapmasıdır. Siz çocuklar ve gençlerimizin kültürel ve sosyal alanlarının genişlemesine, güven içerisinde konforlu alanlarının arttırılmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak okulların ihtiyaçlarını giderme konusunda desteğimize kesintisiz devam edeceğiz.” dedi. Başkan Turan, daha sonra okul yöneticileri ve okul aile birliği üyeleriyle birlikte kahvaltıya geçti.

Kahvaltıda velilere hitaben konuşan Başkan Turan, veliler tarafından hazırlanan kahvaltı sofrasının bereketli bir gönül sofrası olduğunu belirterek, sabah enerjisini de öğrencilerden aldığını söyledi. Turan, “Çocuklar mutlu ise geleceğimize umutla bakabiliriz. Biz belediye olarak çocuklarımızın mutluluğu için, geleceğimize umutla bakabilmek için gayret gösteriyoruz. Okul yönetimi, okul aile birliği ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi neticesinde tek derdimiz olan çocuklarımızın mükemmel şekilde yetişmesinin mümkün olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin