-A A+

Başkan Turan, Dünya Çevre Günü'nü Miniklerimiz ile Birlikte Karasurları Millet Bahçesi'nde Kutladı

Dünya Çevre Günü kapsamında Karasurları Millet Bahçesi’nde Başkan Turan’ın katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Başkan Turan, hep birlikte daha yeşil ve yaşanabilir bir Fatih için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

6 Haziran 2024
Başkan Turan, Dünya Çevre Günü nü Miniklerimiz ile Birlikte Karasurları Millet Bahçesi nde Kutladı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla Karasurları Millet Bahçesi’nde Dünya Çevre Günü coşkuyla kutlandı. Çocuklar, aileler ve çevre gönüllüleri etkinlikleri ilgiyle karşıladı.

Etkinlik çocuklarla birlikte neşeli anlara sahne oldu. Çeşitli oyunlar, atölye çalışmaları ve doğa yürüyüşleri ile çocuklar hem eğlendi hem de çevre bilinci kazandı. Ayrıca etkinlik kapsamında çocukların katılımıyla "Geleceğe Mektup" yarışması düzenlendi. Çocuklar Fatih'in geleceğine yönelik umutlarını ve beklentilerini mektuplarla ifade ettiler.

Başkan Turan, yaptığı konuşmada bugünün renkli, eğlenceli ve doğayla iç içe geçtiğini belirtti ve "Hep birlikte daha yeşil ve yaşanabilir bir Fatih için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Karasurları Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte geri dönüşüm ve sürdürülebilir yaşam konularında bilgilendirme stantları kuruldu. Katılımcılar geri dönüşüm malzemelerinden yapılan eserleri inceleyerek geri dönüşümün önemini bir kez daha anlama fırsatı buldular.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin