-A A+

Başkan Turan, Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi'ni Ziyaret Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek Fatihliler ve gençlerin sohbetine ortak oldu.

17 Ağustos 2024
Başkan Turan, Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi ni Ziyaret Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek Fatihli vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Turan, merkezin Fatih’e sağladığı katkıları ve bölge halkı için önemli bir buluşma noktası olduğunu belirtti. Başkan Turan, Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi’nin 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu bir merkez olduğunu vurguladı. Sohbet esnasında Yaz Spor Okulu'nun aktif olarak devam ettiğini ve yüzme eğitimlerinin başladığını ifade eden Başkan Turan, tüm Fatihlileri bu faaliyetlerden yararlanmaya davet etti. Ziyaretten memnuniyet duyan Fatihli gençler de teşekkürlerini iletti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin