-A A+

Başkan Turan, Fatih'teki Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları ve Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih'teki amatör spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileriyle buluştu. Konuşmasında sporcuların yanında olacaklarını ve amatör spor kulüplerine desteğin artarak devam edeceğini belirtti.

1 Haziran 2024
Başkan Turan, Fatih teki Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları ve Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında Fatih'teki amatör spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileriyle sporun ve sporcuların geleceği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Turan, konuşması esnasında her bir spor kulübünün geleceğin şampiyonlarını yetiştirme konusunda adeta bir okul gibi hizmet verdiğini belirterek sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı. Ayrıca ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin artarak devam edeceğini ifade etti. Sporun sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel ve sosyal gelişime de büyük katkı sağladığını dile getiren Başkan Turan, gençlerin spor yaparak sağlıklı ve disiplinli bireyler olarak yetişmelerinin önemine dikkat çekti. Toplantı sonrasında programdan memnuniyetle ayrılan spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileri, Başkan Turan’a hem sporun gelişimine yönelik katkıları hem de kulüplere sağladığı destekler için teşekkürlerini sundular.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin