-A A+

Başkan Turan: “Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Koruyacak En Önemli Enstrüman Spordur”

Okullar arası Suriçi Kupası ödül töreninde konuşan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacak en önemli enstrüman spordur. Bütün ailelerden ricam gençlerimizi sportif faaliyetlere yönlendirelim. Gençlerimiz spor yaparken biz onlara her türlü imkânı oluşturmak için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

16 Haziran 2022
Başkan Turan: “Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Koruyacak En Önemli Enstrüman Spordur”

Fatih Belediyesi'nin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ortak düzenlediği Okul Arası Suriçi Kupası Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Turnuva, 165 okuldan 7 bin öğrencinin katılımıyla 16 branşta gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Sportif tesis olmadan spor gelişmez. Fatih, tarihi bir merkez olduğu için sportif mekân olarak büyük eksiklikleri vardı. Bu geçtiğimiz üç yıl içerisinde Fatih’e yeni birçok spor tesisi kazandırdık. Bütün gençlerden ve ailelerden ricam gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak elimizdeki en önemli enstrüman spordur. Gençlerimizi lütfen sportif faaliyetlere yönlendirin. Gençlerimiz spor yaparken biz de onlara her türlü imkânı oluşturmak için uğraşıyoruz. Biz, Fatih Belediyesi olarak ister gençler ister yetişkinler için olsun spora inanmış bir yönetimiz. Lütfen velilerimiz ve öğrencilerimiz bu sportif faaliyetleri takip etsinler’ dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Turan, dereceye giren sporculara kupalarını takdim etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin