-A A+

Başkan Turan, Güzel Bir Yaz Akşamında Karasurları Millet Bahçesi'nde Hemşehrileriyle Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, serin bir yaz akşamında Karasurları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi 2. Etap Kafeterya’yı ziyaret ederek Fatihli aileler ve çocukların muhabbetlerine ortak oldu.

27 Temmuz 2024
Başkan Turan, Güzel Bir Yaz Akşamında Karasurları Millet Bahçesi nde Hemşehrileriyle Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, keyifli ve huzur dolu bir yaz akşamında Karasurları Millet Bahçesi’ne bir ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Fatihli aileler ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Turan, Millet Bahçesi’nin yaz sıcaklarından bunalan Fatihlilere iyi geldiğini ifade etti. Ayrıca buranın huzurlu, güvenli ve yemyeşil bir ortam sunduğunu belirtti. Millet Bahçesi 2. Etap Kafeterya’da çeşitli lezzetler ve içeceklerin tadına bakarak burada günün yorgunluğunu atan ailelerle sohbet etti. “Yavrularımızın neşesine ortak oluyor, onlarla birlikte biz de mutlu oluyoruz,” dedi. Başkan Turan’ın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyan Fatihli aileler ve çocuklar da taleplerini ileterek teşekkürlerini sundular.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin