-A A+

Başkan Turan, İsmail Heniye'nin Vasiyeti Üzerine Toplanan On Binlerce Hemşehrisiyle Ayasofya Meydanı'nda Filistin Davasına Destek Verdi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İsmail Heniye’nin “Son Çağrı” vasiyeti üzerine Ayasofya Meydanı’nda toplanan on binlerce hemşehrisiyle bir araya geldi. Başkan Turan, Filistin’in özgürlüğü adına güçlü bir ses yükselttiklerini vurguladı.

3 Ağustos 2024
Başkan Turan, İsmail Heniye nin Vasiyeti Üzerine Toplanan On Binlerce Hemşehrisiyle Ayasofya Meydanı nda Filistin Davasına Destek Verdi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İsmail Heniye’nin vasiyeti olan “Son Çağrı” üzerine toplanan, Filistin ve Mescid-i Aksa davasına gönül veren on binlerce hemşehrisiyle Ayasofya Meydanı’nda bir araya geldi. Başkan Turan, meydanda toplanan kalabalıkla birlikte Filistin'in özgürlüğü için güçlü bir ses yükselttiklerini belirterek "Nehirden denize özgür Filistin," dedi. Ayrıca bu buluşmanın Filistin davasına olan inancı ve kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdiğini vurguladı. Başkan Turan, Filistin halkının haklı mücadelesine olan desteğin sadece sözde kalmadığını, bu konuda her zaman fiili olarak da mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin