-A A+

Başkan Turan, Karasurları Millet Bahçesi 5. Etap'ta Yer Alan Kaleiçi Meydan Projesini İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Karasurları Millet Bahçesi’nin 5. Etabı’nda yer alacak Kaleiçi Meydan projesini inceledi. Meydanın yeşil alanları ve dinlenme alanlarıyla bölgenin cazibe merkezi olacağını belirtti.

8 Ekim 2024
Başkan Turan, Karasurları Millet Bahçesi 5. Etap ta Yer Alan Kaleiçi Meydan Projesini İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Karasurları Millet Bahçesi’nin 5. Etabı’nda yapılacak olan Kaleiçi Meydan projesini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Turan, yaptığı açıklamada, projenin Topkapı’ya tarihî bir meydan kazandırmanın yanı sıra bölgeye yeni bir yaşam alanı ekleyeceğini belirtti. Bu yeni meydanın Fatih’in tarihî dokusuyla uyumlu bir şekilde tasarlandığını ifade eden Başkan Turan, Kaleiçi Meydanı’nın yeşil alanları, yürüyüş yolları, oturma ve dinlenme alanlarıyla tüm Fatihlilerin keyifle vakit geçirebileceği önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı. Proje tamamlandığında bölgenin tarihî ve kültürel mirasıyla iç içe bir sosyal alan oluşacağına dikkat çeken Başkan Turan, Fatihlilerin bu yeni meydanı büyük bir ilgiyle karşılayacağını söyledi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin