-A A+

Başkan Turan “Âkif 150 Yaşında” Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz'ın katılımıyla Nusret Çolpan Sanat Galerisi'nde “Âkif 150 Yaşında” sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa Mehmed Âkif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Ruyan Soydan, Âkif’in torunu Selma Argon Hanımefendi ve diğer konuklar da katıldı.

23 Aralık 2023
Başkan Turan “Âkif 150 Yaşında” Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstiklal şairi Mehmed Âkif Ersoy’un doğumunun 150. yılına özel olarak Mehmed Âkif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı ile birlikte düzenlenen Nusret Çolpan Sanat Galerisi'ndeki “Âkif 150 Yaşında” sergisinin açılışını İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Coşkun Yılmaz, Mehmed Âkif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Ruyan Soydan Bey, Mehmed Âkif Ersoy'un torunu Selma Argon Hanımefendi ve kıymetli misafirlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Sergi Âkif'in hayatını detaylı bir şekilde yansıtan orijinal fotoğrafların yanı sıra şairin özel eşyaları, mektupları ve notlarını da ilk kez ziyaretçilerle buluşturuyor. Nusret Çolpan Sanat Galerisi'ndeki sergiyi 31 Ocak tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin