-A A+

Başkan Turan, Kış Spor Okulları'nda Eğitim Gören Gençlerimiz ile Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda Kış Spor Okulları’nda basketbol eğitimi alan gençlerle buluştu, onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

12 Ekim 2024
Başkan Turan, Kış Spor Okulları nda Eğitim Gören Gençlerimiz ile Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’na bir ziyarette bulundu. Bu ziyarette Kış Spor Okulları kapsamında basketbol eğitimi alan genç sporcularla bir araya geldi. Gençlerin basketbola olan ilgisini yakından takip eden ve onlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Turan, geleceğin spor yıldızlarının bu salonda yetiştiğini, parkede büyük bir özveriyle çalıştıklarını ve yeteneklerini şimdiden ortaya koyduklarını dile getirdi. Tüm genç sporculara başarılar dileyen Başkan Turan, onların spor yolculuğunda her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda genç sporcular Başkan Turan’a bu anlamlı ziyaret için teşekkürlerini ilettiler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin