Haberler
Başkan Turan, Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde Düzenlenen İftar Programında Mesai Arkadaşlarıyla Buluştu
Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında mesai arkadaşlarıyla aynı sofrada buluştu. Fatih’teki dönüşüm ve gelişimde her birinin katkısı olduğunu belirten Başkan Turan, hep birlikte daha nice güzel işe imza atacaklarını vurguladı.
25 Mart 2025
Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Ramazan ayının manevi atmosferinde, Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Aynı sofrada buluşmanın huzurunu ve birlik duygusunu paylaşan Başkan Turan, program boyunca çalışanlara hitap etti.
Ramazan’ın dayanışma, paylaşma ve kardeşlik ikliminin yaşandığı bu anlamlı buluşmada Başkan Turan, konuşmasında Fatih’e birlikte hizmet etmenin önemine değindi. Aynı hedef doğrultusunda özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Turan, bu birlikteliğin ilçeye değer katan her çalışmada hissedildiğini vurguladı. “Fatih’in bugün umutla bakan yüzünde hepinizin emeği, katkısı, alın teri var,” diyen Başkan Turan, ilçenin değişen ve gelişen yapısında ekip ruhuyla yürütülen çalışmaların belirleyici rolüne dikkat çekti.
İftar sofralarının sadece bir yemek buluşması olmadığını, aynı zamanda gönüllerin birleştiği, muhabbetin ve dayanışmanın güçlendiği özel anlar olduğunu ifade eden Başkan Turan, “Ramazan ayının ruhunu, Fatih’e katkı sunan kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte yaşamak bizler için ayrı bir anlam taşıyor. Soframız da muhabbetimiz de bereketlendi,” sözleriyle yaşanan bu özel akşamın kendisinde bıraktığı duyguları paylaştı.
Program sonunda memnuniyetlerini dile getiren belediye çalışanları da Başkan Turan’a teşekkürlerini sundu.