-A A+

Başkan Turan Öğretmenleri Ağırladı

Fatih Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

26 Kasım 2019
Başkan Turan Öğretmenleri Ağırladı

Öğretmenler iş stresinden uzaklaşıp müzik grubunun seslendirdiği eserlere eşlik ederek keyifli anlar yaşadı. Gecede Başkan Turan, öğretmenlere bir de müjde verdi.

Fatih Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler için özel bir program düzenlendi. Fatih Belediyesi Hizmet Binası fuaye alanında düzenlenen programa Fatih Kaymakamı Kaan Peker, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programa katılan öğretmenlere gül takdim edilirken, Altın Kızlar fasıl grubu konseriyle öğretmenler gece boyunca eğlendi.

Yemek programında konuşan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Belediye olarak bizim bütün faaliyetlerimizin asıl amacının çocuklarımızın mutluluğu üzerine kurulması gerektiğini düşünüyorum ve bunun için çalışıyoruz. Fatih’in mümkün olan her noktasına spor salonları, kütüphaneler, kitap kafeler projelendirip hayata geçirme gayreti içerisindeyiz. Bu sekiz ay içerisinde dört kütüphane açtık. Yaklaşık bin 100 öğrencimiz her gün bu kütüphanelerden faydalanıyor. Çocuklarımız için buradan siz değerli öğretmenlerimize müjde vermek istiyorum. Kısa zaman içerisinde ilçemizin birçok noktasında kütüphanelerin sayısını arttıracağız.” dedi.

Konuşmaların ardından öğretmenlerin katıldığı spor müsabakalarında dereceye giren okulların öğretmenlerine protokol üyeleri tarafından kupa ve çeşitli ödüller verildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin