-A A+

Başkan Turan, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Birlikte 15 Temmuz Şehidimiz İlhan Varank'ı Kabri Başında Yâd Etti

Fatih Belediye Başkanı Sayın M. Ergün Turan, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte 15 Temmuz şehidimiz Prof. Dr. İlhan Varank’ı Şehzade Camii’nde kabri başında dualarla yâd etti. Başkan Turan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle andı.

15 Temmuz 2024
Başkan Turan, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Birlikte 15 Temmuz Şehidimiz İlhan Varank ı Kabri Başında Yâd Etti

Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank ile birlikte 15 Temmuz şehidimiz Prof. Dr. İlhan Varank'ı Şehzade Camii'ndeki kabri başında dualarla yâd etti. Başkan Turan, bu anlamlı ziyarette 15 Temmuz gecesi vatanımız için canlarını feda eden kahramanlardan biri olan Ömer Halisdemir'i, bir bilim insanı ve kahraman olarak tanıdığımız Prof. Dr. İlhan Varank'ı, demokrasi şehitlerimizden Erol Olçok ve Tolga Ecebalın'ı da anarak bu milletin nice isimsiz kahramanlara sahip olduğunu vurguladı. Başkan Turan, sözlerine şu şekilde devam etti: "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların fedakârlıkları ve kahramanlıkları sayesinde bugün özgürce yaşıyoruz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin