-A A+

Başkan Turan Personel İle Bayramlaştı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan personeliyle bir araya gelerek, Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

7 Temmuz 2022
Başkan Turan Personel İle Bayramlaştı

Fatih Kültür ve Sanat Merkezi’nde personeli ile bir araya gelen Başkan M. Ergün Turan’a başkan yardımcıları ve müdürler de eşlik ettiler. Başkan Turan, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hepinizi muhabbetle selamlıyor, yaklaşan Kurban Bayramı’nızı kutluyorum. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Bayramın ülkemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, mutluluk ve barışa vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi Covid19 salgını yüzünden birkaç bayramımız biraz buruk geçti. İnşallah bu bayram hem hanelerimizde hem de Fatih’imizde çok daha sağlıklı, heyecanlı ve şenlikli bir bayram yaşanacağını umut ediyoruz. Tabi ilçemizde bunun böyle olmasında şüphesiz ki gece gündüz çalışan, halkımıza hizmet eden şu an bu salonda bulunan ve bulunamayan binlerce arkadaşımızın emeği var. Ben hepinize gösterdiğiniz efor ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. En çok teşekkürü en gönülden çalışanlara ediyorum. Bizim çalıştığımız her yer milletin. Her kademeden işini aşkla yapan arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum.

FATİH’TE HİZMET KALİTESİNİ KADEME KADEME YUKARI TAŞIDIK

Tabi herkes millet için çalışıyor ancak biz İstanbul’un en önemli ve en kıymetli yerinde çalışıyoruz. Her bir mensubiyet mesuliyet getirir. Bu sebeple bizim diğer belediyelere göre böylesine kutsal ve tarihi bir ilçede görev yaptığımız için işimiz daha zor. Sizler sayesinde Fatih’te hizmet kalitesini kademe kademe yukarı taşıdık. Yaptığım alan ziyaretlerinde aldığımız tepkilerden takdiri görüyorum ve bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Kütüphanelerimiz artık hem İstanbul hem Türkiye’de marka olmuş durumda. Bugün Allah’a şükür iyi haberlerle anılan bir ilçeyiz. Sizlere emekleriniz için tekrar teşekkür ediyor, ailelerinize de selamlarımla birlikte hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan M. Ergün Turan, başkan yardımcıları, müdürler ve danışmanlar tüm personel ile teker teker bayramlaştı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin