-A A+

Başkan Turan Projelerini Muhtarlara Anlattı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan rutin olarak bir araya geldiği muhtarlara ilçede hayata geçirilen projelerini anlatarak, istişarelerde bulundu.

20 Ağustos 2020
Başkan Turan Projelerini Muhtarlara Anlattı

Başkan M. Ergün Turan, Fatih’teki muhtarlarla Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Fatih’in her mahallesindeki eksikleri tespit ederek, o mahallenin ihtiyacına yönelik projeler geliştirdiklerini söyleyen Başkan Turan, “Fatih’e yeni bir hayat getirmek için çıktığımız yolda, bugün geldiğimiz noktada; yapmış olduğumuz, yapımına devam ettiğimiz ya da projelendirip en kısa sürede hayata geçireceğimiz işlerle her mahallemize hizmet götürmüş durumdayız. Kadınlarımızı ve çocuklarımızı öncelediğimiz projelerimizin tamamı hayata geçtiğinde Fatih; 7’den 70’e herkesin huzur ve keyifle yaşadığı bir kent olacak’ dedi.

Başkan Turan, konuşmasının ardından ilçede tamamlanıp hayata geçirilen, yapımına devam edilen ve projelendirilen çalışmaları tüm detaylarıyla muhtarlarla paylaşarak, hem fikir alışverişinde bulundu hem de muhtarların sorularını yanıtladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin