-A A+

Başkan Turan, Seyyid Ömer Anadolu Lisesi ve Vedide Baha Pars Ortaokulu'ndaki Çalışmaları İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Seyyid Ömer Anadolu Lisesi ve Vedide Baha Pars Ortaokulu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini belirtti.

22 Temmuz 2024
Başkan Turan, Seyyid Ömer Anadolu Lisesi ve Vedide Baha Pars Ortaokulu ndaki Çalışmaları İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Valiliği koordinasyonunda Fatih'te devam eden iki önemli eğitim destek projesini yakından inceledi. Başkan Turan, Seyyid Ömer Anadolu Lisesi'nin şantiyesini ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde gözlemledi. Ayrıca Vedide Baha Pars Ortaokulu'na eklenecek yeni dersliklerin inşaatında da incelemelerde bulundu. Başkan Turan, bu projelerin büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ve 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Yapılan bu yatırımların öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almasına katkı sağlayacağını vurguladı ve projelerin zamanında tamamlanması için tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin